Više informacija o kolačićima

Na našim web stranicama koristimo kolačiće i druge mrežne identifikatore (u daljnjem tekstu "kolačići"), koji mogu sadržavati osobne podatke (npr. kako pregledavate naše stranice i koji vas sadržaj zanima). Ti podaci pomažu nam u radu i poboljšanju naših usluga.

Vaša privatnost i transparentnost korištenja naših stranica važni su za nas, pa vam u nastavku donosimo informacije o kolačićima koje koristimo na našim stranicama.

Što su kolačići?

Kolačiće koristi većina web stranica. To su sadržajno mali podaci koji služe za pohranjivanje i prihvaćanje identifikatora i drugih informacija o računalima, telefonima i drugim uređajima s kojih pristupate web stranicama. Kada se kasnije vratite na iste web stranice, preglednik šalje pohranjeni kolačić natrag, a poslužitelj tako dobiva sve informacije koje je prethodno pohranio kod vas.

Google Analytics

Kao analitičke kolačiće na našim stranicama koristimo usluge Google Analytics, internetsku analitičku uslugu koju nudi Google Inc. (u daljnjem tekstu "Google").

Google Analytics omogućuje analizu korištenja ove stranice od strane njezinih korisnika. Informacije generirane kolačićima o korištenju stranice (uključujući vašu anonimiziranu IP adresu) bit će prenesene i pohranjene na Googleovim poslužiteljima u Sjedinjenim Američkim Državama. Google će koristiti te informacije u svrhu procjene korištenja stranice i izrade izvješća o njezinoj aktivnosti, namijenjenih njezinim operatorima, te za pružanje drugih usluga vezanih uz aktivnosti na stranici i korištenje interneta. Google može te informacije također pružiti trećim stranama, ako to zahtijeva zakon ili ako takve treće strane obrađuju te informacije u ime Googlea.

Više informacija o Google Analyticsu, pojedinim kolačićima i njihovom isteku možete pronaći ovdje.