Promjena u društvu kreće od nas

Dragi građani,

čini se da živimo u vremenu apatije. U vremenu u kojem, kao pojedinci, ne možemo puno promijeniti. Čini se kao da trebamo čekati, šutjeti. Strpiti se. Pa ipak, sve relevantne ankete govore kako preko 70% naših građana NIJE zadovoljno načinom na koji Vlada vodi Hrvatsku.

Ovo je mjesto za nas 70%

Poslušat ćemo vas. Pokazati vam kako slični vama razmišljaju, kao i oni drugi. Otvarat ćemo teme od stvarnog značaja za život građana Hrvatske – postavljati pitanja vezana uz Socijalnu pravednost, Jednakost, Ljudska prava. Jer ove vrijednosti se ne dobivaju na poklon. Za njih se borimo!

Zašto Dostojanstvo?

Zato što je pravo na Dostojanstven život temeljna vrijednost svakog građanina.

Razmislite, što je Dostojanstvo za vas? Što biste željeli za svoje roditelje, bake i djedove, ili svoju djecu? Kakvu državu, kakve zakone? Kakvu raspodjelu državnog novca, vašeg novca? Kakve porezne politike, zdravstvo ili školstvo? Želimo vas čuti!

HDZ je superuspješan u jednoj stvari već desetljećima: građanima je ogadio politiku do te mjere da su izgubili interes za nju. Izgubivši interes za politiku, sliježemo ramenima govoreći „svi su oni isti“ i ne izlazimo na izbore. Zapravo, perpetuiramo izbor onih kojima naši interesi i naše vrijednosti nisu na prvom mjestu.

Možemo to promijeniti! Mala smo zemlja značajnih potencijala. Svaki korak u pravom smjeru, osjetit ćemo upravo mi, obični građani, koji smo ovu državu i stvorili i u kojoj živimo.

Zbog svega navedenog, pridružite se Dostojanstvu, političkoj platformi koja će govoriti o svemu onome o čemu VI želite govoriti, a nemate prostor, platformu i priliku.

Promjena u društvu kreće od nas.

Pridruži se!

Peđa Grbin

Scroll to results